IDEAL 8000

IDEAL 8000

V oknách Ideal 8000 boli jednotlivé prvky vybrané tak, aby bola zabezpečená najvyššia kvalita a tepelná izolácia pre použitie okrem iného v nízkoenergetických stavbách.

Sledujte nás

Okenný systém IDEAL 8000 kombináciou najmodernejších technických riešení pre získanie nadpriemerných vlastností. Zaručuje teplo, ticho, bezpečnosť a jedinečnú estetiku okna. Pri výbere okenného systému IDEAL 8000 si vyberáte vrchný regál, pri ktorom kvalita profilov a použité materiály nepodliehajú kompromisom. Premyslený dizajn a geometria profilov v spojení s dostupnými technológiami zaisťujú výbornú statiku, dlhodobé zachovanie funkcie okna a bezproblémovú prevádzku.

V oknách Ideal 8000 boli jednotlivé prvky vybrané tak, aby bola zabezpečená najvyššia kvalita a tepelná izolácia pre použitie okrem iného v nízkoenergetických stavbách.  Výhodou línie okien Ideal 8000 je použitie energeticky úsporného zasklenia 0,6 W/m2K. S teplým rámikom SWISSPACER a veľmi kvalitného kovania Winkhaus activPilot v štandarde s kľučkou HOPPE SECUSTIC. Či proti plechom na hríbik proti vlámaniu.

Vytváranie okenných konštrukcií s nízkou tepelnou priepustnosťou nie je len móda a kuriozita. Je to trvalý a dlhodobý smer vývoja okennej techniky. Systém Ideal 8000 sa dokonale hodí pri hľadaní úspor tepelnej energie zvyšovaním hĺbky sekcií a počtu vnútorných komôr a implementáciou nových technológií zasklievania krídiel okien.

Súčiniteľ prestupu tepla profilov Uf = 1,0 W / m2K získaný výskumom zaraďuje systém IDEAL 8000 medzi riešenia zásadného významu pre investorov so záujmom o energeticky úspornú výstavbu. Dosiahnutie takýchto výsledkov možno vďaka zväčšeniu hĺbky profilov na 85 mm, šesťkomorovej štruktúre profilov a navrhnutému systému troch tesnení. Možnosť použitia energeticky úsporného zasklenia so šírkou až 51 cm umožňuje vytvorenie okien s veľmi nízkou tepelnou priepustnosťou. Systém IDEAL 8000 je klasická konštrukcia so stredovým tesnením. Ktorá zaručuje nadpriemerné vlastnosti z hľadiska tesnosti konštrukcie, tepelnej a akustickej izolácie.

Technické parametre

• Stavebná hĺbka: 85 mm
• Šírka zostavy rám / krídlo: 119 mm
• Maximálna hrúbka zasklenia: 51 mm
• Počet komôr: 6
• Systém tesnenia: stredný (3 tesnenia)
• Výstužný systém: oceľ
• Súčiniteľ prestupu tepla: Uf = 1,0 W / m2K
• Akustická izolácia s presklením 4/16/4 34 (-2; -5) dB
• Technológia lepenia vo vnútri: áno
• Možnosť peny: áno
• Vymeniteľné tesnenia: áno

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “IDEAL 8000”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vlastnosti okna

Akustika

Tepelná izolácia

Vodotesnosť

Záruka

Mám záujem o cenovú ponuku

Súvisiace produkty

Nechajte si vypracovať cenovú ponuku